Logosmall
Logo

Auto theorie-examens oefenen

Auto theorie examens maken? Maak een theorie examen voor je auto theorie en oefen voor het echte CBR examen! Oefenen wordt makkelijk en leuk met onze examens!
Sorteer op:

Op deze pagina vind je drie verschillende losse auto theorie-examen producten. Je kunt kiezen uit 5, 10 en 20 auto theorie-examens. Hoeveel jij er nodig hebt, ligt er erg aan hoe hard je al geleerd of geoefend hebt. Ben je net begonnen? Kies dan voor veel theorie-examens. Als je al veel geleerd en geoefend hebt, kan het zijn dat je genoeg hebt aan vijf auto theorie-examens.

Voorbereiden door het maken van examens

Het oefenen met examens is bijna even belangrijk als het leren van de theorie. Door veel examens te maken leer je hoe het CBR vragen opstelt. Je leert hoe je snel naar het goede antwoord moet zoeken en je leert hoe je moet omgaan met tijdsdruk, want je hebt immers niet de hele dag de tijd om de examenvragen te beantwoorden!

Zelfde examens als bij het CBR!

De examens zijn identiek aan die van het CBR. Dit wil zeggen dat als je slaagt met onze examens, je ook zult slagen voor de examens van het CBR. Heb je vijf examens gekocht en geoefend en zak je steeds? Dan weet je dus ook dat je wat meer moet leren of dat je wat meer examens moet maken. Gelukkig hebben wij meer dan genoeg examens waar jij je mee kunt voorbereiden, dus aan ons zal het niet liggen!

Direct in je mailbox

Je kunt na het betalen van je bestelling direct beginnen met oefenen. Dat is het voordeel van online theorieproducten! Wij versturen je een e-mail met een inlogcode naar het e-mailadres dat je bij je bestelling gebruikt en met die inlogcode kun je direct inloggen en beginnen met maken van theorie-examens.

Altijd up-to-date!

Onze examens worden een aantal keer per jaar helemaal doorgelopen. Dit is heel belangrijk aangezien de verkeersregels nog wel eens veranderen en wij er ten alle tijden voor willen zorgen dat onze theorie-examens up-to-date zijn. Maak je bij een andere site een theorie-examen dan loop je de kans dat er oude vragen tussen zitten. Als je die vragen onthoud dan kan het zijn dat je bij het echte examen de vraag ook fout beantwoord omdat de regels inmiddels anders zijn dan vroeger.

Nieuwste technologieën

Onze auto theorie-examens zijn gemaakt met de nieuwste internettechnologie. Dit zorgt ervoor dat je de examens op je computer maar ook op je tablet en smartphone kunt maken. De examens kunnen ook voorgelezen worden waardoor je de vragen en de antwoorden niet hoeft te lezen.

Resultatenanalayse

De resultatenanalyse is heel belangrijk bij het maken van examen. Hoeveel vragen heb je goed en hoeveel heb je er fout? Dat is bij het uiteindelijke examen waar het om gaat. Maar bij het oefenen wil je juist weten met welke soort vragen je moeite hebt waardoor je je daar meer op kunt richten. Dat is wat je krijgt met de foutenanalyse: een duidelijk overzicht van de verschillende onderdelen en je ziet snel welk onderdeel goed gaat en welke minder goed.

Ook kun je vanuit de foutenanalyse alle vragen nogmaals bekijken en de motivatie achter de antwoorden lezen. Zo kun je lezen waarom een vraag goed is en waarom een vraag fout is. Dit is zeer leerzaam omdat je hierdoor sneller de theorie leert.

Gevaarherkenning, inzicht en verkeersregels

Net als bij het uiteindelijke examen, bevatten onze examens de onderdelen gevaarherkenning, inzicht en verkeersregels.