Logosmall
Logo

Auto theorie oefenen gratis? Oefen op deze pagina een compleet gratis auto theorie-examen!

Auto theorie oefenen gratis? Daarvoor moet je op deze pagina zijn! Klik op de knop 'gratis auto examen starten' voor het gratis auto examen!

Gratis auto theorie oefenen

Het theorie examen bestaat uit 65 vragen waarvan 25 vragen gevaarherkenning en 40 vragen verkeersregels en verkeersinzicht.


Helemaal gratis een auto theorie-examen maken?

Auto theorie oefenen gratisAuto theorie oefenen gratis? Op deze site zit je helemaal goed! Er zijn websites waar je gratis kunt oefenen voor je auto theorie. Echter zijn de meeste van deze websites niet up-to-date. Dit betekent dat deze examens vaak nog oude regelgeving bevatten waardoor deze examens niet conform de nieuwste eisen van het CBR (Centraal Bureau voor de Rijvaardigheid) zijn. Het is dus wel mogelijk om ook op andere websites een gratis theorie-examen te maken, maar beter maak je een auto theorie-examen op deze pagina. Want onze examens zijn:

Altijd up-to-date aan de laatste eisen van het CBR
Van hoge kwaliteit
Bijna identiek aan echte examens van het CBR

Gratis auto proefexamen

Het gratis examen bestaat uit 65 examenvragen, net als bij het echte examen van het CBR. Je begint met een aantal fotovragen (gevaarherkenning). Na dit onderdeel maak je de ‘normale’ theorievragen. In totaal heb je een half uur om alle vragen te beantwoorden.

Foutanalyse

Na het beantwoorden van de vragen, krijg je te zien welke vragen je goed of fout beantwoord hebt. Dit is erg belangrijk om goed door te nemen! Want je leer niet alleen van je goed beantwoord vragen, maar ook van je fout beantwoorde examenvragen. Want waarom maak je een vraag goed of fout? Uit welk deel van welk hoofdstuk uit het theorieboek kwam de stof? Wist je het antwoord echt of heb je het goede antwoord gegokt? En waarom is een vraag goed? Kun je je antwoord ook goed motiveren? Even rustig stil staan bij al je antwoorden is supereffectief bij het goed leren voor je theorie-examen. En gelukkig is dit examen gratis. Maar als je meer van dit soort examens wilt leren, kun je deze ook op deze website bestellen. Wij hebben examenpakketten van 5, 10 en 20 examens.

Heb je alles fout of heb je nog niet goed geleerd?

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je dit examen maakt zonder dat je goed geleerd hebt. En gelijk heb je! Als je kijkt naar dit gratis examen weet je immers wat jou straks te wachten staat bij het echte examen van het CBR. Dus vind je het lastig of weet je niet goed waar je moet beginnen? Geen nood! Wij hebben de oplossing om snel de theorie onder de knie te krijgen waardoor jij je examen in een keer haalt.

Leren doe je het snelst door een product aan te schaffen met minstens een online theorieboek en een online examenboek. Met het online theorieboek leer je snel alle stof in je eigen tempo en waar het jou uitkomt. Of je nu op school bent, thuis of bij vrienden/familie: door in te loggen met je toegangscode kun je overal inloggen en kun je dus overal leren. Ook op je tablet of telefoon heb je je leermiddelen bij de hand en kun je aan de slag. Je voorbereiden voor het theorie-examen is helemaal leuk met een interactief theorieboek: bij dit theorieboek heb je animaties en video’s die je de stof uitleggen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je beter dingen onthoudt als je iets ziet en als iemand het aan je vertelt. Kortom: genoeg manieren om je voor te bereiden en om dit gratis theorie-examen goed te maken.

Voor auto theorie oefenen gratis kun je bovenaan op de knop 'gratis auto examen starten' drukken.