Logosmall
Logo

Online leren en oefenen

Oefen en leer online voor je auto theorie-examen met een online theorie- en examenboek, een online theoriecursus en online examentraining. Kies het pakket dat het best bij je past!
Sorteer op:
€59,95 €49,95
Bekijken
-17% KORTING

Online auto theorie leren en oefenen

Online leren en oefenen voor je auto theorie, daar hebben wij wat voor gevonden! Wij hebben vier verschillende producten waar je mee kunt oefenen. Welk product jij nodig hebt ligt er aan je wensen en behoeften. Heb je al veel geleerd dan heb je genoeg aan een goedkoper oefenproduct dan als je nog helemaal niet geleerd hebt. Of heb je wel geleerd maar zak je steeds? Kies dan ook voor een wat uitgebreider product. Daarmee is het makkelijker leren en slaag je sneller voor je auto theorie.

Online theorieboek

Het online theorieboek bevat alle hoofdstukken die je nodig hebt om te slagen voor je auto theorie. Het boek is ingedeeld in categorieën die het CBR ook gebruikt. Het theorieboek is online te bekijken waardoor je het theorieboek overal mee naar toe neemt en het boek is inmiddels het meest succesvolle auto theorieboek van Nederland.

Online examenboek

Het online examenboek is een op internet te bekijken boek vol met auto theorie-examens. Pak je pen en schrift erbij en maak die theorie-examens!

Examentraining

Examentraining bestaat net als onze losse theorie-examens uit online te oefenen auto theorie-examens. Niet elk pakket uit de online leren categorie heeft examentraining. Je kunt dus kiezen of je het nodig hebt en als je het nodig hebt; hoeveel uur je examentraining wilt volgen.

RIS praktijk animaties en video's

Rijopleiding in stappen video’s! Deze video’s helpen je met het praktijkgedeelte van je rijbewijs. Ze laten je de praktijk zien door animaties en video’s waardoor je straks sneller en makkelijk af kunt rijden.