Logosmall
Logo

Online theorieboek & examenboek

€ 24,95 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

✓ 5 uur auto examentraining!
✓ Online auto theorieboek
✓ Online auto examenboek
✓ Theorie-examen voor het CBR 2019
✓ Direct online oefenen
✓ Veilig betalen en bestellen
✓ Niet goed, geld terug

Levertijd:
Direct een toegangscode per e-mail
Artikelnummer:
THEX

Informatie

Dit pakket is perfect als je geen examentraining (meer) nodig hebt maar als je wel nog moet oefenen en leren voor je auto theorie. Het pakket is volledig online te oefenen en bevat een online theorieboek (het meest succesvolste theorieboek van Nederland!) en een online examenboek boordevol met auto theorie-examens.

Online theorieboek

Het online theorieboek is Nederlands meest succesvolste theorieboek. En dat is niet zonder reden: van geen ander theorieboek zijn er zo veel theorieboeken verkocht als van dit theorieboek. Het is een online theorieboek boordevol foto’s en illustraties die je helpen de theorie beter en sneller te begrijpen. Het online theorieboek bevat 136 pagina’s en is op een eenvoudige manier geschreven waardoor het voor een brede doelgroep te gebruiken is. Het bevat alle onderwerpen die bij de auto CBR theorie aan bod komen.

Online examenboek

Het online examenboek bevat 12 auto theorie-examens. De examens zitten op dezelfde manier in elkaar als de examens bij het CBR.

Online via computer, tablet of smartphone

Doordat deze producten volledig online zijn, kun je ze ook raadplegen op je tablet of smartphone. Zo heb je het oefenmateriaal altijd in de buurt!

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.