Logosmall
Logo

Online theorieboek, online examenboek en 5 uur examentraining

€ 34,95 € 29,95 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

✓ 5 uur auto examentraining!
✓ Online auto theorieboek
✓ Online auto examenboek
✓ Theorie-examen voor het CBR 2019
✓ Direct online oefenen
✓ Veilig betalen en bestellen
✓ Niet goed, geld terug

Levertijd:
Direct een toegangscode per e-mail
Artikelnummer:
SPONEX05

Informatie

Online theorieboek & examenboek & 5 uur examentraining

Dit pakket bevat een online theorieboek, een online examenboek met 12 auto examens en 5 uur lang examentraining. Met dit product heb je een wat meer completere versie van het pakket waar je slechts beschikt over het theorieboek en het examenboek. Want je kunt met dit pakket ook je kennis uittesten op online theorie-examens met de online examentraining!

Online theorieboek

Het online theorieboek in dit pakket bestaat uit dezelfde categorieën als het CBR hanteert bij het afnemen van de examens. Hierdoor kun je heel efficiënt leren met dit online theorieboek en weet je heel snel welke onderdelen je goed beheerst en aan welke onderdelen je wat meer aandacht moet besteden.

Het online theorieboek is volledig online te gebruiken. Dus waar je ook bent, als je beschikt over internet kun je oefenen met je online theorieboek. En het maakt ook niet uit of je in het theorieboek wil lezen op je computer, tablet of telefoon: dit product is volledig online te gebruiken. Dus je bent heel flexibel: onderweg, thuis of ergens anders kun je inloggen en leren!

Online examenboek

Het online examenboek bestaat uit 12 theorie-examens. De examenvragen worden op dezelfde manier gesteld als dat het CBR de examenvragen stelt. Het voordeel van een online examenboek is dat je geen tijdsdruk hebt omdat je zelf de examens bij jezelf moet afnemen. Hierdoor kun je rustig nadenken over elke vraag en goed leren anticiperen op instinkers en de manier waarop het CBR de examens heeft opgebouwd.

5 uur examentraining

Met vijf uur lang examentraining heb je toegang tot vijf uur lang echte online theorie-examens. Dit zijn volwaardige theorie-examens, net zoals het gratis auto theorie-examen op deze site.

Alle auto theorie-examens die je kunt maken tijdens je examentraining bevatten 65 examenvragen. Deze zijn, net als bij het uiteindelijke examen van het CBR, onderverdeeld in de categorieën gevaarherkenning, kennis en inzicht.

Leerzame foutanalyse

Na het maken van een examen, is het zeer leerzaam om de examenvragen nog eens door te nemen. Zowel de goed beantwoorde als de fout beantwoorde vragen zijn leerzaam omdat je straks bij het CBR elke theorievraag precies terug kunt verwachten. En het zou zonde zijn om dan net die vraag niet meer te weten! Je kunt er door de foutanalyse ook achter komen waar je goed in bent en aan welk onderdeel je moet werken. Veel mensen hebben bijvoorbeeld moeite met gevaarherkenning. Als dat blijkt uit de foutanalyse weet je dat je daar harder aan moet werken.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.