Logosmall
Logo

Speedtheorie internetopleiding, online examenboek, 10 uur examentraining & praktijkexamen video's

€ 44,95 € 39,95 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

✓ Speedtheorie internetopleiding
✓ Online auto examenboek
✓ Theorie-examen voor het CBR 2019
✓ Direct online oefenen
✓ Veilig betalen en bestellen
✓ Niet goed, geld terug

Levertijd:
Direct een toegangscode per e-mail
Artikelnummer:
SPONEX10

Informatie

Wil je een betere voorbereiding en goed kunnen oefenen voor je auto theorie-examen? Dan is dit pakket heel geschikt voor jou! Niet alleen beschik je over de speedtheorie internetopleiding. Ook heb je de beschikking over het online auto theorie-examenboek, 10 uur examentraining en de Rijopleiding in Stappen praktijkvideo’s die je helpen bij het halen van je auto praktijkexamen.

Speedtheorie internetopleiding

De speedtheorie online theoriecursus is de snelste manier om de theoriestof te leren. De stof is onderverdeeld in veertien duidelijke categorieën die elk een ander onderwerp behandelen. Een onderwerp is bijvoorbeeld 'wettelijke bepalingen' en een ander onderwerp is bijvoorbeeld 'milieuaspecten'. Elk onderwerp wordt afgesloten met een toets waardoor je kunt controleren of je de stof goed genoeg kent of dat je toch de stof nog eens moet lezen.

Elk onderwerp is beknopt maar toch heel duidelijk in elkaar gezet. Vandaar ook speedtheorie: supersnel je theorie leren

Online examenboek

Het online examenboek bevat 12 auto theorie-examens die je zelf in je eigen tempo online kunt maken door de examenvragen te bekijken, zelf het antwoord op te schrijven en aan het eind van elk examen je eigen vragen te controleren. Je kunt ervoor kiezen om de tijd bij te houden waardoor je binnen de tijdsgrens blijft maar je kunt er ook voor kiezen om deze vragen rustig te maken en later met de 10 uur examentraining de examens met de tijdsdruk te maken. De keuze is aan jou want met dit pakket heb je genoeg keuze!

10 uur examentraining

Met de 10 uur examentraining heb je tijd zat om genoeg theorie-examens te maken! De examens zitten op dezelfde manier als ons gratis auto theorie-examen, dat je op deze site gratis uit kunt proberen. Met 10 uur examentraining hoef je je geen zorgen te maken dat je niet genoeg examens kunt maken. Bij deze examens zit uiteraard ook de zeer leerzame foutenanalyse, waarmee je de motivaties achter je goede en foute antwoorden kunt bekijken. Dit is zeer effectief om je goed voor te bereiden op het auto theorie-examen. Elke vraag kan immers letterlijk terugkomen op het echte theorie-examen bij het CBR! Alle auto theorie-examens die je kunt maken tijdens je examentraining bevatten 65 examenvragen. Deze zijn, net als bij het uiteindelijke examen van het CBR, onderverdeeld in de categorieën gevaarherkenning, kennis en inzicht.

Leerzame foutanalyse

Na het maken van een examen, is het zeer leerzaam om de examenvragen nog eens door te nemen. Zowel de goed beantwoorde als de fout beantwoorde vragen zijn leerzaam omdat je straks bij het CBR elke theorievraag precies terug kunt verwachten. En het zou zonde zijn om dan net die vraag niet meer te weten! Je kunt er door de foutanalyse ook achter komen waar je goed in bent en aan welk onderdeel je moet werken. Veel mensen hebben bijvoorbeeld moeite met gevaarherkenning. Als dat blijkt uit de foutanalyse weet je dat je daar harder aan moet werken.

RIS PRAKTIJKEXAMEN video’s

Met de Rijopleiding in Stappen praktijkexamen instructievideo’s en animaties heb je een extra tool om makkelijker te slagen voor je praktijkexamen. De Rijopleiding in Stappen is een methodiek van lesgeven waarbij de leerling stap voor stap leert auto rijden. Door deze video’s en animaties te bekijken, kun je dus veel makkelijker je auto rijbewijs halen.

Uit onderzoek blijkt dat leerlingen die afrijden en les hebben gekregen volgens de Rijopleiding in Stappen-methodiek, een fors hoger slagingspercentage hebben.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.