Logosmall
Logo

Speedtheorie, online examenboek, 20 uur examentraining & praktijkexamen video's

€ 59,95 € 49,95 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

> Speedtheorie
> Voorbereiding theorie-examen CBR 2019
> 20 uur theorie-examens oefenen
> Video's die je voorbereiden op het praktijkexamen
> Veilig betalen en bestellen en direct een code

-17%
Levertijd:
Direct een toegangscode per e-mail
Artikelnummer:
SPONEX20

Informatie

Dit is de meest uitgebreide online voorbereiding op het internet. Wil je je echt goed voorbereiden en wil je alle middelen tot je beschikking hebben om goed te leren voor zowel je theorie als je praktijkexamen? Dan is dit product perfect voor jou!

In dit product zit een supersnelle speedtheorie spoedcursus, heb je de beschikking over een online examenboek, kun je 20 uur lang examentraining volgen en kun je je thuis voorbereiden op het praktijkexamen door de video’s en animaties van het Rijopleiding in Stappen-programma.

Kortom een zeer uitgebreide voorbereiding voor iedereen die:
zich goed wilt voorbereiden voor het auto theorie-examen
goede leermiddelen wilt hebben bij de voorbereiding op het auto theorie-examen
zich wilt voorbereiden op het praktijkexamen

Speedtheorie internetopleiding

Wil je supersnel alle stof leren? Dan is de speedtheorie internetopleiding theoriecursus iets voor jou. Je leert in veertien hoofdstukken supersnel alles wat je moet weten om te slagen voor je examen.

Elk hoofdstuk beslaat een ander onderwerp en wordt afgesloten met een toets. Met die toets controleer je of je het onderwerp onder de knie hebt en verder kunt naar het volgende hoofdstuk. Na 14 hoofdstukken heb jij supersnel je theorie geleerd en ben je klaar voor het maken van theorie-examens!

Online examenboek

Het online examenboek is een digitale versie van het papieren examenboek. Je maakt deze examens in je eigen tempo, schrijft het antwoord van elke examenvraag op en controleert deze later handmatig. Je hebt met dit online examenboek de beschikking over 12 theorie-examens. Een tip: je kan ook een wekker zetten zodat je de theorie-examens kunt maken met dezelfde tijdsdruk als straks bij het CBR. Wat je echter ook kunt doen is deze theorie-examens rustig maken en later de theorie-examens die je hebt met de examentraining maken inclusief de tijdsdruk. De keuze is aan jou!

20 uur examentraining

Met twintig uur lang examentraining heb je toegang tot 20 uur lang echte online theorie-examens. Dit zijn volwaardige theorie-examens, net zoals het gratis auto theorie-examen op deze site.

Alle auto theorie-examens die je kunt maken tijdens je examentraining bevatten 65 examenvragen. Deze zijn, net als bij het uiteindelijke examen van het CBR, onderverdeeld in de categorieën gevaarherkenning, kennis en inzicht.

Leerzame foutanalyse

Na het maken van een examen, is het zeer leerzaam om de examenvragen nog eens door te nemen. Zowel de goed beantwoorde als de fout beantwoorde vragen zijn leerzaam omdat je straks bij het CBR elke theorievraag precies terug kunt verwachten. En het zou zonde zijn om dan net die vraag niet meer te weten! Je kunt er door de foutanalyse ook achter komen waar je goed in bent en aan welk onderdeel je moet werken. Veel mensen hebben bijvoorbeeld moeite met gevaarherkenning. Als dat blijkt uit de foutanalyse weet je dat je daar harder aan moet werken.

RIS PRAKTIJKEXAMEN video’s en animaties

Met de Rijopleiding in Stappen instructievideo’s en animaties heb je een extra hulpmiddel om makkelijker te slagen voor het auto praktijkexamen. De Rijopleiding in Stappen is een methode van lesgeven waarbij de leerling stap voor stap leert auto rijden. Door deze methode thuis te volgen, worden de praktijklessen een stuk effectiever en haal je makkelijker je auto rijbewijs.

Uit onderzoek blijkt dat leerlingen die afrijden en les hebben gekregen volgens de Rijopleiding in Stappen-methodiek, een fors hoger slagingspercentage hebben.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.